A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/moreenia/public_html/ystavakyla.fi/lahiruokasafari/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Moro-lehden ja Ystäväkylän Lähiruokasafari

Moro-lehden ja Ystäväkylän
Lähiruokasafari taas elokuussa!

Moron ja Ystäväkylän yhteinen Lähiruokasafari järjestetään jälleen lauantaina 24.8.2013. Safaripäivänä parisenkymmentä pirkanmaalaista tuottajaa pitää porttinsa auki ja toivottaa vierailijat tervetulleiksi tutustumaan.

Lisäksi Moron Safaribussi vierailee tällä kertaa muutamalla mielenkiintoisella tilalla Hämeenkyrössä. Safaribussiin arvottiin tälläkin kertaa 40 osallistujaa Moron nettiarvonnassa. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti, onnettaren suosikit pääsevät ikimuistoiselle makumatkalle Pirkanmaan maaseudulle!

Safaribussin reitin ja päivän ohjelman ovat suunnitelleet Kyrön kylien aktiivit, joten retkellä nähdään taatusti paikallisten itse poimimia parhaita paloja Hämeenkyrön tarjonnasta. Päivän aikana safariretkeläiset pääsevät taputtelemaan hevosia ja lampaita, maistelemaan monenlaisia lähiherkkuja, hankkimaan tuliaisiksi niin lähiruokaa kuin muitakin tuotteita ja nauttimaan Hämeenkyrön komeista kansallismaisemista. Katso tarkempi ohjelma täältä.

Ja vaikkei arpaonni suosinutkaan niin Safaripäivänä kannattaa lähteä myös omatoimisesti tutustumaan lähituottajiin. Kohteilla voit törmätä vaikkapa viidakkokurkkuun, ylämaankarjaan tai luomukukkoon, maistella monenmoisia lähiherkkuja ja poimia tai ostaa niitä mukaan kotiinviemisiksi. Mukana olevat tilat julkaistaan Moron Safarikartalla ja netissä 22.8.2013. Ota kartta talteen tai katso koordinaatit näiltä sivuilta, ja tee oma Safari lauantaina 24.8.2013.

Safariterveisin,
Kirsi Westergård ja Sari Poutiainen
Ystäväkylä-hanke
Puh. 040 806 4082
kirsi.westergard@tampere.fi
sari.poutiainen@tampere.fi

Lähiruokasafari järjestetään yhteistyössä Moron, Hämeenkyrön Yrityspalvelujen ja Kyrön kylät ry:n kanssa.
Mukana menossa myös Ahlmanin Parasta pöytään Pirkanmaalta –hanke.

Ystäväkylä-hanke on Ekokumppanit Oy:n toteuttama, Pirkanmaan ELY-keskuksen
Manner-Suomen Maaseudun kehittämisrahastosta rahoittama yleishyödyllinen kehittämishanke.