LähiTapiola ja Pirkanmaan Osuuskauppa Ystäväkylän pääyhteistyökumppaneiksi

Saimme näin joulun alla oikein iloisia uutisia, kun Pirkanmaan Osuuskauppa ja LähiTapiola päättivät lähteä mukaan Ystäväkylän pääyhteistyökumppaneiksi vuodelle 2013. Yhteistyökumppaneita tarvitaankin, sillä ensi vuodelle on luvassa astetta suuremman mittaluokan toimintaa. Tavoitteena on näkyä ja kuulua entistä paremmin ja jatkaa maakunnan hyvien asioiden nostamista osaksi ihmisten arkea.

Tulevan vuoden suurin ponnistus on kesäkuun toisena lauantaina Hämeenpuiston valtaava Kyläraitti-tapahtuma, joka tuo Pirkanmaan kyliä, maaseudun elämää ja tarjontaa sekä parhaita lähituotteita kaupungin keskelle. Luvassa on monenlaista hauskaa ohjelmaa koko perheelle, kannattaa siis laittaa kalenteriin!

Lisäksi uusimme kuluneen vuoden ehdottomiin menestyksiin kuuluneen Moron Lähiruokasafarin, jatkamme talkoilua ja maaseudun ja kaupungin yhteispelin kehittämistä, ideoimme paikallistoimintaa voimistavia kampanjoita yhteistyökumppaniemme kanssa ja mitä vaan muuta vielä vuoden mittaan keksitäänkin.

Unohtamatta tietenkään heti tammikuussa jatkuvia Lähiteatteria ja lähiherkkuja –näytöksiä, niihin kannattaa varata liput nyt eli heti! Helpoiten se onnistuu täältä.

Ensi vuonna jatketaan, hyvää joulua kaikille ja pysykää kuulolla!

 

 

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.