Keskiviikkona sukelletaan teatterikulissien takaiseen maailmaan ja torstaina juodaan kahvia paperinarukengissä

Lähiteatteria ja lähiherkkuja -näytökset toivat uutta yleisöä kyläteattereille kun Ystäväkylä-hanke kutsui pirkanmaalaisia harrastajateattereita esiintymään Tampereelle. Lähiteatteria ja lähiherkkuja -tapahtumassa ovat esiintyneet jo Tupateatteri Oriveden Eräjärveltä sekä Ruoveden Pyynikkilän kesäteatteri. Eilinen Ruoveden Peppi Pitkätossu hurmasi  Tampereen Ylioppilasteatterissa niin nuoret kuin varttuneemmatkin Pepin ystävät.

Keskiviikkona Lähiteatteria ja lähiherkkuja -näytökset jatkuvat kun estradille astelee Teatteri Wimma Ylöjärven Viljakkalasta. Wimman komediassa sukelletaan teatterikulissien takaiseen maailmaan.

 

 

Torstaina juodaan korvikekahvia paperinarukengissä kun Viialan teatteri tulkitsee Kaarina Perolan kirjoittamaa draamaa. Tätä rohkeuden ja rakkauden ylistystä ryydittävät sota-ajan hienot laulut ja iskelmät.

Sekä keskiviikon että torstain näytökset alkavat klo 19:00 ja lippuja on mahdollista ostaa Tampereen Ylioppilasteatterin ovelta osoitteesta Itsenäisyydenkatu 12-14. Lipunmyynti avautuu klo 18:00.

 

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.