Ystäväkylä mukana kumppanuusviljelytilaisuudessa 2.2.2013

Ystäväkylä on mukana Meirän Pelto Osuuskunnan järjestämässä Mitä CSA eli kumppanuusmaatalous Suomessa on nyt ja mitä se voisi olla? -keskustelutilaisuudessa la 2.2.2013 klo 10-18 Tampereen Steiner-koululla.

Tarkoitus on olla yhdessä, syödä hyvin ja keskustella tärkeistä aiheista. Osallistujat pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja rikastuttamaan toisiaan tiedoillaan. Osallistujia odotetaan kaikista Suomen CSA-ryhmistä ja myös muilta maaseudun ja kaupunkien yhteistyöhön liittyviltä tahoilta.

Jos lukeudut yo. joukkoon, ilmoittaudu ke 23.1.13 mennessä osoitteeseen: tanja.korvenmaa@gmail.com (mainitse ainakin nimi, paikkakunta, mikä csa:ssa liikuttaa sinua juuri nyt & erikoisruokavaliosi 🙂

Lisätietoa: http://meiranpelto.fi/

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.