Lähivastuukampanja tarjoaa tonneja kyläyhdistyksille

Löytyykö kylältänne lennokkaita visioita ja tekemisen tarmoa mutta rahaa uupuu ja toteutus tyssää? Laittaisiko tuhat euroa byrokratiavapaata toimintarahaa rattaat rullaamaan?

Ystäväkylän ja hankkeen yhteistyökumppanien yhteinen Lähivastuukampanja tarjoaa ensi kesäksi 3 x 1 000 € toimintarahaa Pirkanmaan maaseudun kyläyhdistyksille ja muille paikallisyhdistyksille näiden itse ideoimaan ja toteuttamaan pienimuotoiseen paikalliseen toimintaan. Nyt kannattaa laittaa ideariihi roihuamaan ja miettiä mitä kaikkea tonnilla voisi ensi kesänä saada aikaan!

Käyttökohde voi olla esimerkiksi kesäkioskin starttiraha, yhteisen tilan kunnostamistalkoot, omat festarit tai vaikka koko kylän digitukikurssi. Ensisijaisesti tavoitteena on nuoria yhteiseen tekemiseen ja yrittämiseen kannustava toiminta mutta kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita. Mielikuvitus on rajana, pääasia että rahat menevät hyvään käyttöön ja yhteiseen touhuamiseen.

Ilmoittakaa yhdistyksenne mukaan toimintarahan hakuun 29.4. mennessä joko nettilomakkeella kampanjan sivuilla tai sähköpostitse allekirjoittaneelle. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja säännöt kampanjan sivuilla. Yhdistysten haussa auttavat Pirkan Kylät ry ja Hämeen 4H-piiri.

Toimintarahan saavat yhdistykset valitaan toukokuun alussa Ystäväkylän, LähiTapiolan ja Pirkanmaan Osuuskaupan edustajien raadilla. Valituille kohteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja valinnat julkistetaan 13.5.2013.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

Nettilomake: www.ystavakyla.fi/lahivastuu

Matti Pollari
Ystäväkylä-hanke
matti.pollari@tampere.fi
puh. 040 800 7800

Lähivastuukampanjan yhteistyökumppaneina:

LähiTapiola, Pirkanmaan Osuuskauppa, Pirkan kylät ry, Hämeen 4H piiri

 

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.