Lähikokkisodan apukokkien haku käynnissä, ilmoittaudu mukaan!

Hääriikö kotikeittössä oma juniorimestarikokki? Nyt on mahdollisuus päästä näyttämään kyntensä huippukokkien rinnalla, sillä Moron sivuilla haetaan parhaillaan apukokkeja Hella & Huoneen Arto Rastaan sekä Ravinteli Berthan Mika Roiton joukkueisiin Hämeenpuiston Kyläraitti -tapahtumassa käytävään Lähikokkisotaan Jos padat ja pöperöt syntyvät kädenkäänteessä ja leikkimielinen kisailu kiinnostaa niin nyt kannattaa laittaa hakemus pikaisesti menemään!

http://moro.aamulehti.fi/2013/05/20/kokkisotaan-haetaan-nuoria-apukokkeja-ilmoittaudu-mukaan/

Joukkueiden suorituksia kommentoi arvovaltainen raati, jossa tiukan leikkimielistä palautetta antavat Panimoravintola Plevnan kokki Jaakko Rautio, Pirkanmaan Osuuskaupan valikoimapäällikkö Jenni Keskinen, Parasta Pöytään Pirkanmaalta- hankkeen Eeva Ylinen sekä Pirkan Kylät ry:n Marja Vehnämaa. Palkintona voittajajoukkueen apukokkien perheille idyllinen kesäpäivä Vesilahdella Utun talleilla.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.