Lähetä sähköiset jouluterveiset Ystäväkylän eJoulukortilla

Ystäväkylän eJoulukortti tarjoaa nyt mahdollisuuden lähettää ekologisen joulutervehdyksen ystäville, tuttaville, amerikansukulaisille tai vaikka kylän miehille. Voit valita mieleisesi kuvan joko omalta kylältä tai muista paikallisista maisemista ja kirjoittaa siihen omat jouluterveisesi vastaanottajalle, sitten vain kortti eteenpäin!

Tutustu palveluun ja lähetä joulutervehdys täällä: https://www.ystavakyla.fi/ystavakyla.fi/ecard/uusi

Sekä kortin vastaanottajien että lähettäjien kesken arvotaan 5 kpl Pirkanmaan Osuuskaupan lahjakortteja ja 5 kpl LähiTapiolan tarjoamia sammutuspeitteen ja palovaroittimen sisältäviä turvallisuuspaketteja. Voittajat selviävät 7.1.2014 eli pieni yllätysjoululahja voi odottaa vielä joulun jälkeenkin, ei muuta kuin lähettelemään!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.