Katseet lähelle!

Parivuotinen taival Ystäväkylän parissa on nyt päättynyt, haluamme kiittää vielä kerran lämpimästi kaikkia toimintaan osallistuneita ja toteutuksessa auttaneita!

Hankkeen loppujulkaisu Katse lähelle esittelee hankkeen toimintaa ja onnistuneimpia konsepteja, kannattaa tutustua täällä!katseet lahelle

Kaiken kaikkiaan hankkeen isommat tapahtumat ja kampanjat sekä asukastoimijoiden välinen maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta edistänyt ystäväkylätoiminta keräsivät noin 13 500 osallistujaa.

Parhaita onnistumisia  olivat pirkanmaalaista paikallisteatteriosaamista esitelleet Lähiteatteria ja Lähiherkkuja –näytökset, paikallisyhdistysten toimintaa tukenut Lähivastuukampanja, hankkeen päätapahtumana toiminut kylät kaupungin keskustaan tuonut Hämeenpuiston Kyläraitti –tapahtuma sekä yhdessä Moro-lehden kanssa järjestetyt Lähiruokasafarit. Erityistä kiitosta saimme aidon paikallisuuden ja lähituotteiden esiintuomisesta, tälle työlle on selvästi olemassa kasvava tilaus ja tarve.

Siksi erittäin iloinen uutinen on, että Hämeenpuiston Kyläraitti, Lähiruokasafari ja Lähivastuukampanja saavat jatkoa myös tänä vuonna Ekokumppanien vetämänä. Tästä ensisijainen kiitos kuuluu Ystäväkylä-hankkeen tärkeimmille yhteistyökumppaneille, Pirkanmaan Osuuskaupalle ja LähiTapiolalle, Pirkan Kylät ry:lle, 4H-järjestölle sekä Aamulehden Morolle.

Kategoria(t): Ajankohtaista, Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.