Lähivastuukampanja

Ilmoittautuminen toimintatonnin hakuun 2014 on alkanut, laittakaa ehdotuksia pikimmin tulemaan! Ehdotukset sähköpostilla matti.pollari@tampere.fi, otsikko Lähivastuukampanja 2014

Kampanjan kuvaus:

Löytyykö kylältänne lennokkaita visioita ja tekemisen tarmoa mutta rahaa uupuu ja toteutus tyssää? Laittaisiko tonni byrokratiavapaata toimintarahaa rattaat rullaamaan?

Lähivastuukampanja hakee Pirkanmaan maaseudun kyläyhdistyksilltä ja muilta paikallisyhdistyksiltä  hyviä ideoita miten käyttäisitte parhaiten 1 000 € toimintarahan paikallisen toiminnan lisäpontimena. Nyt kannattaa laittaa ideariihi roihuamaan ja miettiä mitä kaikkea tonnilla voisi ensi kesänä saada aikaan!

Ensisijaisesti tavoitteena on nuoria yhteiseen tekemiseen ja yrittämiseen kannustava toiminta mutta kaikki hyvät ideat ovat tervetulleita. Käyttökohde voi olla esimerkiksi kesäkioskin starttiraha, yhteisen tilan kunnostamistalkoot, omat festarit tai vaikka koko kylän digitukikurssi. Mielikuvitus on rajana, pääasia, että rahat menevät hyvään käyttöön ja yhteiseen touhuamiseen.

Vuonna 2014 kampanja toteutetaan ilman hankerahaa. Pyrimme hakemaan mukaan lisää kummiyrityksiä ja laajentamaan näin myös avustettavien yhdistysten joukkoa, laittakaa ehdotuksenne mahdollisimman pian niin pääsemme ajoissa tekemään yrityshakua.

Toimintaterveisin,

Matti Pollari

Lähivastuukampanjan yhteistyökumppaneina:
LähiTapiola, Pirkanmaan Osuuskauppa, Pirkan kylät ry, Hämeen 4H piiri.

Tarkempaa tietoa toteutuksen ehdoista kampanjan Säännöt-sivulla.